Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

NL Doet leeft in Woerden

Logo NLdoetOp 15 en 16 maart 2019 steken vele maatschappelijk betrokken Woerdenaren de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie  ...

van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Er zijn maar liefst 32 klussen in de gemeente Woerden waar je aan de slag kunt en zijn er interessante vrijwilligersactiviteiten te doen.

Het opknappen van de buurtfruittuin, mee op een uitje met mensen met een beperking naar Madurodam, een high tea verzorgen voor NuDoen, het schoonmaken van de fontein op het Stationsplein, sjoelen met bewoners van Weddesteijn of het opknappen van de accommodatie van de Polsstokvereniging Zegveld.

Als je/u maatschappelijk betrokken bent en zin hebt om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken, meld je/u dan aan op de website van NLdoet.

Foto's: NLDoet

09 nldoet109 nldoet2

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties