Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Tegen Utrechtse wegpiraat 3,5 jaar cel geëist

Logo Vrouwe JustitiaTegen een 39-jarige Utrechter is 3,5 jaar cel en vier jaar rijontzegging geëist voor een dodelijk ongeval. Volgens het OM gedroeg de verdachte zich als een wegpiraat.

De aanrijding vond in 2016 plaats op de universiteitscampus De Uithof. Twee inzittenden kwamen hierbij om het leven en de terecht staande bestuurder Raymond N. raakte zwaargewond. Hij werd door de brandweer uit het wrak gezaagd en ontwaakte twee weken later uit coma.

Het wordt N. verweten dat hij door rood licht reed en met 80 tot 100 kilometer per uur een kruispunt over is geraasd. Daar kwam hij in botsing met een lijnbus. Hij was onder invloed van alcohol en had geblowd. De uitspraak volgt 13 maart.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties