Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Wereldwinkel Montfoort gaat dicht

Logo WereldwinkelNa 22 jaar gaat de Wereldwinkel in Montfoort haar deuren sluiten. Een afnemend klantenbezoek en een sterk teruglopende omzet in de verkoop van Fair Trade producten die ...

steeds vaker ook bij de supermarkt te koop zijn, liggen aan dit besluit ten grondslag, schrijft Zenderstreeknieuws.

In augustus 1997 werd gestart met een kraampje voor het Oude Stadhuis van Montfoort waar eens in de maand producten uit Derde Wereldlanden te koop werden aangeboden. In 2000 kon de Wereldwinkel het kraampje verruilen voor een echte winkel, een gedeelde ruimte in De Grenen Kijkshop in de Keizerstraat. Na zes jaar werd de overstap gemaakt naar de huidige locatie, eveneens in de Keizerstraat.

Tijdens de Lentemarkt van 13 april aanstaande is de Wereldwinkel voor het laatst geopend. Voor de ruim 100 oud-vrijwilligers zal tot slot op 11 mei een reünie worden georganiseerd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties