Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Stankoverlast rioolwaterzuivering Utrecht

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenSinds een week heeft het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden circa veertig meldingen van geurhinder ontvangen, afkomstig uit de omgeving van ...

de rioolwaterzuivering in Utrecht. Op dit moment is nog onduidelijk wat hiervan de oorzaak is. Voor onderzoek naar de oorzaak is onder meer extern onderzoeksbureau ‘Buro Blauw’ ingeschakeld, dat gespecialiseerd is in luchtkwaliteit.

Dit onderzoeksbureau trekt naar aanleiding van de meldingen met de fiets de omliggende wijken van de rioolwaterzuivering in. Allereerst worden de installaties op het eigen terrein van het waterschap onderzocht. Naast het externe onderzoeksbureau is er een geurpanel, bestaande uit een groep direct omwonenden, die actief bijhoudt wanneer en op welke plek er onaangename geuren worden ervaren. Tot slot is er contact met andere overheidsinstanties om te kijken of de geur afkomstig is van andere bronnen.

Foto: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – De waterzuivering in Utrecht

09 reniging

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties