Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Sport en cultuur bij laag inkomen door Declaratieregeling

Logo Geld 2Woerdenaren met een laag inkomen voor wie het betalen van contributie voor het lidmaatschap van een vereniging een grote kostenpost is, kunnen gebruik maken van de Declaratieregeling.

De gemeente Woerden wil al haar inwoners in staat stellen mee te doen met sociale activiteiten, daaronder valt ook het lidmaatschap van verenigingen. Via FermWerk kunnen deze inwoners, met een inkomen tot maximaal 120 procent van de bijstandsnorm, een aanvraag indienen voor de Declaratieregeling.

Deze regeling is een vergoeding voor sport, cultuur, abonnementen en schoolbijdragen. Met deze regeling kunnen gezinnen met lage inkomens per gezinslid jaarlijks tot 205 euro vergoed krijgen van de gemeente. Mensen met een bijstandsuitkering doen automatisch mee met de Declaratieregeling. Zij kunnen via FermWerk kosten declareren met behulp van een declaratieformulier. Andere mensen met een laag inkomen kunnen bij FermWerk een aanvraag indienen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties