Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Oudewater plaatst her en der mozaïekbanken

Logo Mozaiekbank OudewaterGemeente Oudewater heeft vier mozaïekbanken geplaatst en aan het eind van het jaar komt er een vijfde in Papekop. De mozaïekbanken trekken veel aandacht in het stadje.

Het initiatief voor deze bankjes, met als motto ‘Oudewater Zit Goed!’ is van Coby Feller. Volgens haar zijn er mensen die speciaal naar Oudewater komen om de banken te bekijken. ”Het leukste van het maken van een mozaïekbank is dat er met een hele groep vrijwilligers gewerkt wordt van allerlei komaf. Echt iets wat samenbindt en ontspannend is”, zegt ze tegen Zenderstreeknieuws. “In Zegveld staat er inmiddels ook één en mensen uit Driebergen en Cabauw willen zelf ook zo'n mooie mozaïekbank in hun woonplaats”, aldus Feller.

Foto: Thea Ton - De mozaiekbank in Zegveld

IMG 5058

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties