Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Robot reinigt overkapping Utrecht Centraal

Logo NS cs utrechtDe glazen overkapping van het Centraal Station in Utrecht wordt sinds woensdag gereinigd door een robot. Met de robottechnologie is het reinigen veilig, efficiënt en ...

reizigers ondervinden er geen hinder van. De gemeente Utrecht kiest voor een schoonmaakrobot omdat het duurzamer, efficiënter en veiliger zou zijn dan schoonmaken met de hand. Er is voor de reinigingsrobot gekozen in verband met de slechte bereikbaarheid van de glazen overkapping. Ook de kostenbesparing was doorslaggevend.

Het Centraal Station van Utrecht is het grootste gecombineerde bus-, tram, en treinstation van Nederland. Er komen iedere dag meer dan 170.000 reizigers van en naar Utrecht.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties