Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Nieuw lid raad van toezicht Minkema College

Logo Minkema CollegeHet college van B&W van Woerden heeft de heer Hordijk voorgedragen als lid van de Raad van toezicht van het Minkema College. Door het vertrek van mevrouw Kramer ...

per 1 januari jl. is bij de Raad van toezicht een vacature ontstaan. De gemeente heeft een belangrijke rol bij het bestuur van het Minkema College door het benoemen van de leden van de Raad van toezicht: dit voor de instandhouding van de school.

Het Minkema College is op zoek gegaan naar een kandidaat die vertrouwd is met de sector onderwijs, aantoonbare ervaring heeft met personeelsbeleid en kennis heeft op financieel-economisch gebied. De heer Hordijk uit Culemborg voldoet aan dit profiel en is derhalve door een commissie geselecteerd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties