Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Onbeveiligde overwegen op termijn dicht

Logo SpoorwegovergangProRail wil de komende jaren alle onbeveiligde overwegen in het Groene Hart afsluiten. In totaal gaat het om twintig plekken waar geen slagbomen zijn. Dit heeft de spoorbeheerder ...

op verzoek van Omroep West op een rij gezet. Zes daarvan, waaronder twee in Bodegraven, gaan zo snel mogelijk dicht. Het betekent dat er over vijf jaar in deze regio geen publiek toegankelijke overweg zonder alarmbellen en slagbomen meer te vinden is. ProRail vindt daar het risico op ongelukken namelijk te groot.

Elk jaar komen landelijk elf passanten om het leven. Na verschillende ongelukken heeft de Onderzoeksraad Voor Veiligheid (OVV) vorig jaar maatregelen geëist van de overheid. Vooral overwegen bij Hazerswoude, Lisse, Hillegom, Voorhout en twee overwegen bij Bodegraven ziet de spoorbeheerder graag afgesloten worden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties