Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Bewoners Meerkoet Harmelen bezorgd over privacy

Logo PrivacyEnkele bewoners aan de Meerkoet in Harmelen hebben hun bezorgdheid uitgesproken over hun privacy. Met de komst van de nieuwbouwwijk ‘Hof van Harmelen’ is ...

een inrichting en beplanting voorgesteld tussen hun straat en de nieuwe bebouwing. De bestaande verhoogde groene houtwal zou volgens het plan in zijn geheel gaan verdwijnen.

Met een viertal bewoners zijn afspraken gemaakt, omdat hun privacy geschaad gaat worden. Maar er zijn meer bewoners aan de Meerkoet bij wie het zelfde probleem dreigt. In een ingezonden brief maken deze bewoners het gemeentebestuur hierop attent. Aan hen is een tekening, inclusief alle maten, toegezegd. Daarover is echter nog niets vernomen.

De verontruste bewoners zijn bang geconfronteerd te worden met een zeer onwenselijke situatie. Zij pleiten ervoor de huidige verhoogde houtwal in takt te laten.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties