Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Voorlichting Energietransitie goed bezocht

Logo Duurzaam WoerdenRuim 250 mensen bezochten dinsdagavond in de Maranathakerk de voorlichtingsavond over Energietransitie, georganiseerd door Wijkplatform Molenvliet en ...

Duurzaam Woerden. Na een welkom door Michael Stallvord, secretaris van het Wijkplatform, volgde een uiteenzetting van Lex Albers van Duurzaam Woerden. Hij legde uit wat er allemaal bij de energietransitie komt kijken. Namens de gemeente Woerden was wethouder Arthur Bolderdijk aanwezig. Ook Elias Bom van 'Laat Woerden Niet Zakken' was van de partij.

In diverse workshops konden de bezoekers zich o.a. laten voorlichten over isolatie, zonnepanelen, infraroodpanelen, zuinige apparatuur, led-verlichting, warmtepompen en financieringsmogelijkheden.
Volgens Michael Stallvord vond men de workshops zeer nuttig. Er waren meerdere mensen die concrete ideeën voor hun huis hadden opgedaan. Isolatie en verwarming leken de grootste praktische thema’s.

Foto's: Wijkplatform Molenvliet

  • 1
  • 2
  • 3

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties