Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Fietstocht D66 door de provincie Utrecht

Logo D66Eind deze week zal een afvaardiging van D66 Woerden per fiets bezoeken in het kader van de provinciale verkiezingen. Elke dag wordt er een andere route van 66 kilometer ...

gefietst naar plaatsen waar provincie, gemeenten en andere organisaties samenwerken aan oplossingen voor een duurzame toekomst van Utrecht op het gebied van energie, natuur en water.

De partij spreekt met een polderwachter en een loco-dijkgraaf, bekijkt van dichtbij een veld vol zonnepanelen, bezoekt een slim plein voor elektrische auto’s en een berg die veel wateroverlast veroorzaakt.

Kandidaat Lyke Veen fietst alle drie de dagen mee. Ze krijgt gezelschap van landelijke en regionale politici, kandidaat-statenleden en hopelijk veel andere fietsers.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties