Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Informatieavond werkgroep Burgerhulpverlening

Logo AEDIn de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn nu 34 van de 118 AED's die bij de app HartslagNu zijn aangesloten, beschikbaar in een buitenkast.

Dat bleek tijdens een informatieavond van de werkgroep Burgerhulpverlening Hartveiligwonen in het gemeentehuis van Bodegraven.
Toen de werkgroep in juni 2017 begon, hingen er in de gemeente maar twee buitenkasten met een AED. Eén in Waarder en één in Nieuwerbrug.
Alleen in Sluipwijk en Tempel ontbreken er nog buitenkasten, aldus Marlo Vuyk, lid van de werkgroep namens de gemeente.

Belangstellenden luisterden naar de sprekers van het Rode Kruis, Hartstichting, HartslagNu, EHBO-Vereniging en buurtAED.nl. Na afloop konden de aanwezigen vragen stellen over cursussen en werden ze geholpen met het installeren van de app. Inwoners van 18 jaar en ouder die een reanimatiecursus hebben gevolgd, kunnen zich aanmelden als burgerhulpverlener via de app HartslagNu.

Foto: RTV Bodegraven
07 aed

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties