Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Lekkers langs de tramlijn

Logo TramVanwege meerdere storingen aan het tramsysteem de afgelopen maanden vond de beheerder van het tramsysteem dat er wel iets goed te maken was.


Reizigers op de tramhaltes in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein kregen daarom een traktatie. Tijdens het uitdelen van stroopwafels gingen informatiemedewerkers van het trambedrijf van de provincie Utrecht het gesprek aan over recente ervaringen van reizigers met de trams. Ook gedeputeerde Dennis Straat en de IJsselsteinse wethouder Peter Bekker toonden hun betrokkenheid en kwamen langs. De trams hebben de laatste tijd met enige regelmaat last van technische storingen. Aan een oplossing wordt hard gewerkt. Zo is storingsherstel uitgevoerd aan de wissels bij de remise in Nieuwegein, wordt de bovenleiding zo goed mogelijk vrij van ijs gehouden en heeft de provincie nieuwe trams besteld, die aanmerkelijk minder storingsgevoelig zijn. Deze trams gaan vanaf eind 2020 rijden over de gehele lijn. De huidige trams, die alweer ruim dertig jaar oud zijn, worden met extra onderhoud in de tussentijd op peil gehouden.

Foto: Provincie Utrecht
07 lekkes

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties