Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

32 nieuwe bomen op de werven

boomTot 1 april 2019 plant de gemeente Utrecht op de werven van de Oudegracht en Nieuwegracht in totaal 32 nieuwe, jonge bomen. 21 bomen op de Nieuwegracht en...

11 op de Oudegracht. De nieuwe bomen komen op de plaats van de gekapte bomen. De gekapte bomen waren er zo slecht aan toe dat zij de werkzaamheden aan de walmuren niet zouden overleven. De gemeente plant jonge bomen terug omdat die de meeste overlevingskansen op de smalle werven hebben. Jonge bomen kunnen beter wortelen dan grotere, oudere bomen. Bij het planten van de nieuwe bomen is de bomenvisie het uitgangspunt. Deze visie is opgesteld samen met de bewoners aan de grachten.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties