Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Politie pak Europese fraudeur

Logo Politie woerden1De politie Utrecht heeft een 54-jarige man uit die plaats aangehouden voor oplichting en valsheid in geschrifte. De man was al veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar maar ...

was onvindbaar. Bij nieuwe onderzoeken van de financiële recherche kwam hij opnieuw in beeld voor een reeks strafbare feiten waaronder oplichting voor een bedrag van twee miljoen euro. Het onderzoek leidde naar zijn verblijfplaats.

In z’n woning vonden agenten dure horloges, meerdere telefoons, autosleutels van dure auto’s en meerdere laptops. De politie heeft alle spullen in beslag genomen. Voor de aanhouding werkte de politie samen met de FIOD.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties