Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Wijkplatform hoopt gemeenteraad te overtuigen

Logo Wijkplatform Snel en Polanen Waterrijk1Het wijkplatform van Snel & Polanen – Waterrijk in Woerden roept haar inwoners op gebruik te maken van de mogelijkheid om in te spreken over de plannen voor de aanleg van ...

een nieuw bedrijventerrein tussen de A12 en de recreatieplas. Dat de bezwaren tegen dat plan erg leven, meet het platform af aan de grote opkomst tijdens een informatievond, eind januari. Tijdens die avond is er volgens het wijkplatform geen draagvlak voor de plannen ontstaan.
Normaalgesproken houdt het platform een enquête om de meningen van de wijkbewoners te peilen. De resultaten worden vervolgens aan de gemeenteraad gestuurd. Omdat daar nu geen tijd voor is, roept het platform op volgende week naar een vergadering over de plannen te komen en daar in te spreken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties