Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Geen AED buiten kantoortijden in Staatsliedenkwartier

Logo AEDHet wil maar niet lukken om in de wijk Staatsliedenkwartier in Woerden een AED te krijgen die 24 uur per dag beschikbaar is. Een AED is een externe automatische defibrillator en ...

bedoeld om mensen met hartproblemen te helpen. In het Staatsliedenkwartier zijn wel AED’s beschikbaar maar alleen tijdens kantoor en winkeltijden. Het wijkplatform heeft al maanden geleden aan B&W gevraagd om onderzoek te doen naar de mogelijkheid om een AED te plaatsen die wel het hele etmaal beschikbaar is. Tot ergernis van het wijkplatform is daar door het college nog steeds niet op gereageerd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties