Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Terrein transportbedrijf Snel wordt woonwijk

Logo Sneltransport Het terrein van transportbedrijf Snel aan de Bleek in Woerden wordt een woonwijk. De gemeente Woerden heeft met een projectontwikkelaar een overeenkomst ondertekend om de...

mogelijkheden van bouw van de wijk te onderzoeken. Dat heeft wethouder Arjan Noorthoek aan de gemeenteraad bekend gemaakt. De bouw van de wijk zal volgens Noorthoek in fases worden uitgevoerd. Gestart wordt met het deel dat tegenover het huidige gemeentehuis ligt.

De gemeente Woerden ondersteunt Snel bij het vinden van een nieuw terrein. Noorthoek zegt dat daarvoor niet alleen in Woerden zal worden gezocht. Gaan de plannen door dan zal het zeker nog drie jaar voordat met de bouw kan worden begonnen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties