Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Meubilair Zuid-Holland maximaal circulair

Logo Provincie Zuid HollandDe provincie Zuid-Holland en projectinrichter Gispen gaan de komende tien jaar de levensduur van het provinciale meubilair verlengen en de kantoorinventaris ...

circulair inkopen en verwerken. Met de order voor 'circulair meubilair' is een bedrag van 2,5 miljoen euro gemoeid.
In de tien jaar durende aanbesteding verplichten de provincie en Gispen zich om de levensduur van het bestaande meubilair te verlengen door onderhoud, reparatie, opknappen en onderdelen te hergebruiken. Lukt dat niet dan wordt het meubilair aangeboden buiten de organisatie voor hergebruik, bijvoorbeeld kringloopcentra.

Nieuw meubilair dat toch moet worden aangeschaft, zal aan tal van circulaire eisen moeten voldoen, zoals modulair ontworpen of vrij van giftige stoffen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties