Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Op Minkema les in restaureren schilderij

Logo Minkema CollegeLeerlingen van het Minkema College in Woerden hebben donderdag tijdens scheikundeles geleerd om een schilderij te restaureren. Restaurateur Lieve d'Hont kwam aan ...

vwo 5 en vwo 6-leerlingen in een speciale les uitleggen wat scheikunde met kunst te maken heeft. Ze vertelde hoe scheikundige kennis over polair/apolair, elektronenoverdracht, analysemethoden en polymeerchemie van toepassing zijn op het restaureren van schilderijen.

Deze speciale les is één van de bijzondere activiteiten in het jubileumjaar van het Minkema College. Op 4 september dit jaar bestaat de school 100 jaar en dat wordt tien maanden lang gevierd met bijzondere gebeurtenissen, passend bij het thema van die maand.
De maand februari is 'De maand van de Wetenschap'.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties