Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Spoeddebat Uithoflijn uitgesteld

Logo UithoflijnHet spoeddebat over de Uithoflijn dat gisterenavond in de Utrechtse gemeenteraad zou plaatsvinden, is niet doorgegaan. De raadsleden van de oppositiepartijen wilden net als ...

Provinciale Staten, eerst inzicht krijgen in een aantal stukken. Het gaat onder meer om het rapport van de geschillencommissie dat honderden pagina's groot is. De raadsleden beschikten te laat over het document om dit nog te bestuderen voorafgaand aan het spoeddebat.

In het rapport van de geschillencommissie wordt de overeenkomst met aannemer BAM, de provincie en gemeente Utrecht besproken. De volledige oppositie had om het spoeddebat gevraagd nadat er bekend is geworden dat er mogelijk voor miljoenen euro’s aan onterechte betalingen waren gedaan. Dit wordt echter door het gemeentebestuur ontkend.

Vermoedelijk wordt het spoeddebat over de Uithoflijn nu gehouden op 21 februari.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties