Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Landgoed Haarzuilens zoekt boswachters

Logo Landgoed HaarzuilensVoor het Landgoed Haarzuilens is men op zoek naar vrijwillige boswachters. Gezocht wordt naar flexibele mensen met een groot natuurhart. Uitgebreide kennis op voorhand is ...

niet nodig. Dit zegt boswachter Floor Woortman tegen RTV Utrecht. Ze loopt al zo'n acht jaar rond op het landgoed.

Er is niet alleen behoefte aan publieksboswachters die helpen bij het organiseren van de verschillende activiteiten, maar ook zoekt men vrijwilligers die in het weekend aanwezig zijn om wandelaars en fietsers van informatie te voorzien. Om beslagen ten ijs te komen, worden trainingen gegeven en gaan de vrijwilligers met echte boswachters op pad. Ook is men op zoek naar klusboswachters die helpen met maaien, snoeien en andere onderhoudswerkzaamheden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties