Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Werk aan kruising Hollandbaan loopt uit

Logo WegwerkzaamhedenDe verruiming van de kruising Hollandbaan-Waardsebaan in Woerden laat langer op zich wachten dan gepland. Dit heeft te maken met de aanbesteding die nog niet is afgerond.

Na de voorlopige gunning aan een aannemer, heeft een van de overige inschrijvers bezwaar aangetekend. Hiervoor loopt nu een procedure. De gemeente hoopt eind februari meer duidelijkheid te hebben en verder te kunnen met de voorbereidingen. Momenteel is nog niet bekend hoe lang deze vertraging gaat duren. De werkzaamheden aan de beschoeiing aan de noordkant van de Waardsebaan zijn wel van start gegaan, deze vallen buiten de aanbesteding.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties