Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Nieuw bedrijventerrein duurt nog drie jaar

Logo Bedrijven1Het zal nog zeker drie jaar duren totdat in Woerden of Harmelen een nieuw bedrijventerrein in gebruik kan worden genomen. Dat zegt verantwoordelijk wethouder Arjan Noorthoek tegen RPL.

Volgens Noorthoek zijn het vooral de procedures en bezwaarmogelijkheden die er voor zorgen dat er zo'n lange tijd overheen zal gaan.

Het nieuwe bedrijventerrein moet een opvangmogelijkheid bieden aan bedrijven die op hun huidige locatie niet kunnen uitbreiden, maar wel dringend om meer ruimte verlegen zitten.

B&W heeft drie mogelijke locaties voor een nieuw bedrijventerrein aangewezen. Dat is in Harmelen in de omgeving van de Putkop, aan de westkant van Woerden langs de Burgemeester van Zwietenweg en aan de oostkant van Woerden langs de A12.

Voor de zomer moet duidelijk zijn op welke van die drie plaatsen de keuze van de gemeenteraad valt, hoewel Noorthoek niet uitsluit dat de raad zelf nog met een vierde locatie komt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties