Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Ontwikkelingen winkelcentrum Noord in Breukelen

Logo steigerOp Winkelcentrum Noord aan de Karel Doormanweg in Breukelen worden zestien appartementen gerealiseerd. De voorbereidende werkzaamheden zijn eind december 2018 gestart.

In de week van 18 februari 2019 gaat bouwbedrijf Akor uit het Overijsselse Rijssen het werkgebied voor de bouw van de appartementen inrichten. Dat betekent dat een aantal parkeerplaatsen aan de zijde van de Karel Doormanweg vanaf dat moment niet meer beschikbaar is.
Om in de parkeerbehoefte te voorzien, worden in de openbare ruimte aan de overzijde van de weg vervangende parkeerplaatsen aangelegd.

Als eerste wordt de groenvoorziening verwijderd en het grondwerk gedaan. Vervolgens worden de vervangende parkeerplaatsen aangelegd. Hiermee wordt de parkeerbehoefte van de bezoekers van het winkelcentrum weer op peil gebracht.

Dit betreft een tijdelijke inrichting van de parkeervoorziening.
De definitieve inrichting staat op de planning voor het tweede deel van dit jaar.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties