Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Lentefestival 2019 grootser en diverser

Logo lentefestivalDe tweede editie van het Woerdens Lentefestival vindt plaats op 24, 25 én 26 mei, opnieuw op het Exercitieveld in Woerden. Met live rock en popmuziek, verschillende...

dj-acts, lekker eten en een lentebokproeverij pakt het festival grootser uit dan vorig jaar.

Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst van de kaartverkoop naar plaatselijke sportverenigingen.
Festivalbezoekers kunnen bij aankoop van hun ticket vóór 10 mei aangeven aan welke deelnemende vereniging zij hun deel willen doneren.

“Na de vele positieve reacties van vorig jaar zijn we met nog meer energie aan de organisatie van deze tweede editie begonnen”, zegt Egbert de Kwaasteniet van Behind the Scenes. De geboren Kameriker is initiatiefnemer van het festival. “We kregen veel lovende reacties op de inrichting, decoratie en vooral sfeer van het festivalterrein, dus daar gaan we weer flink op inzetten.
Wel hebben we qua programmering aan een aantal knoppen gedraaid om het festival nog aantrekkelijker te maken”, aldus De Kwaasteniet.

Foto's: Woerdens lentefestival

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties