Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Wereldkampioen robotvoetbal naar Minkema College

minkema2019Op donderdag 7 februari krijgt het Minkema College de wereldkampioen robotvoetbal op bezoek. In een live voetbalwedstrijd laat Tech United van de TU Eindhoven zien...

waar zelfsturende robots toe in staat zijn. Een demonstratie van deze technologische ontwikkeling past bij de moderne techniek die het Minkema College zijn leerlingen biedt in de Mavo Tech, de keuzevakken van de basis/kaderopleidingen en de bètarichting van havo/vwo.
Midden in de aula van de Minkemalaan wordt aanstaande donderdag een speelveld opgezet waarop de wedstrijd zal worden gespeeld. Na een korte uitleg over de werking van de robots, komen zij in actie en spelen zij twee tegen twee een wedstrijd. Ruim vijfhonderd leerlingen kunnen om kwart voor twee vanaf de tribunes de wedstrijd volgen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties