Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Toegangsweg Goudse Poort

Logo GoudaDe gemeente Gouda wil de toegangsweg van de Goudse Poort veiliger maken. Er gebeuren daar te veel ongelukken. Zo gaat de weg bij het binnenrijden van Gouda net voor de bocht...

over van een 80 km- naar een 50 km-weg. Met name bij slecht weer of avond/nacht zorgt de bocht voor veel ongelukken. Eerdere maatregelen in 2015 zoals duidelijker wegmarkering, bochtschilden en waarschuwingsborden hebben niet voldoende geholpen.
Op korte termijn worden maatregelen genomen om hier de verkeersveiligheid verder te verbeteren. De vangrail in de middenberm wordt verlengd voor de veiligheid van tegenliggers. De politie heeft toegezegd om regelmatige snelheidscontroles te houden en om automobilisten te waarschuwen komt er tijdelijk een verlicht informatiebord.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties