Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Nieuwe koers voor Welzijn Woerden

Logo Welzijn WoerdenWelzijn Woerden gaat de dienstverlening anders organiseren. Dit heeft zij afgesproken met de gemeente Woerden. Daarvoor wijzigt de organisatie dit jaar haar naam in ‘Hart voor Woerden’...

en wordt het beweegteam een zelfstandige stichting. De nieuwe organisatie zet in op preventie en het voorkomen van problemen bij inwoners. Dit sluit aan bij het nieuwe beleid van de gemeente Woerden. Het beleid is erop gericht dat inwoners die ondersteuning nodig hebben, dit eerder en dichtbij huis vinden.
In samenwerking met alle vrijwilligersorganisaties zorgt Hart voor Woerden ervoor dat er meer wordt gewerkt met de inzet van vrijwilligers. De verschillende vrijwilligersdiensten worden een onderdeel van het aanbod van Hart voor Woerden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties