Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Inval in verdacht pand

Logo Politie12In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een inval gedaan in een pand in Nieuwegein waar vermoedelijk illegaal werd gegokt. In het bedrijfspand...

trof de politie naast een pokertafel met fiches, ook achttien mensen aan. De aanwezigen zijn door de politie verhoord en gefouilleerd. Bij het fouilleren bleken enkelen van hen een gebruikershoeveelheid verdovende middelen bij zich te hebben.
Bij de inval waren ook vertegenwoordigers van het Openbaar Ministerie, de gemeente en inspecteurs van de Kansspelautoriteit aanwezig. Volgens de politie wordt illegaal gokken vaak gedaan om crimineel geld wit te wassen. De burgemeester heeft het pand inmiddels gesloten.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties