Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Eerste opbaarmeubeltje in ziekenhuis in Nederland

Logo Antonius Ziekenhuis NieuwegeinHet Antonius Ziekenhuis Woerden/Utrecht heeft als eerste ziekenhuis in Nederland een speciaal opbaarmeubeltje laten maken voor overleden baby's. Bij Geboortezorg in het ziekenhuis ...

wordt gewerkt volgens de visie van 'Family Centered Care' ofwel gezinsgerichte zorg. Het gezin staat centraal in de zorgverlening rondom de geboorte. Eén van de kenmerken daarvan is dat moeder en kind na de bevalling niet worden gescheiden, ook niet wanneer een van de twee extra zorg nodig heeft. Het ziekenhuis wil dit concept ook toepassen als een kindje tijdens of vlak na de geboorte overlijdt. Zo hoopt het Antonius een bijdrage te leveren aan het op een passende manier afscheid nemen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties