Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Vraagtekens bij samenwerking regiotaxi

Logo U regiotaxiProgressief Woerden plaatst vraagtekens bij plannen van het college van B&W van Woerden om voor de regiotaxi in regionaal verband te gaan samenwerken. In een informatiebrief aan ...

de gemeenteraad schrijft het college te willen samenwerken op basis van uitgangspunten die met vijftien andere gemeentes zijn opgesteld.

Progressief Woerden heeft vragen over de samenwerking gesteld. De partij wil weten waarom er moet worden samengewerkt. Progressief Woerden zegt de afgelopen periode regelmatig klachten te hebben ontvangen van inwoners die onnodig lang moesten wachten op de regiotaxi of soms helemaal niet op tijd op bestemming kwamen. Nu er gekozen wordt voor een regionale aanpak is het belangrijk, zegt Progressief Woerden, dat er ervaringen van gebruikers worden meegenomen en er een goede lokale oplossing komt voor doelgroepenvervoer.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties