Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Woerdens KUNSTKafé krijgt andere opzet

Logo Kunst aan de RijnHet KUNSTKafé van Woerden krijgt een andere opzet. Met ingang van vandaag gaat het café meer doen aan instructie en uitleg. In het verleden lag de nadruk op het uitnodigen van ...

kunstenaars om die iets te laten vertellen over hun werk. In praktijk bleek het soms een moeilijke opgave om kunstenaars daartoe bereid te vinden. Bezoekers van het café krijgen na afloop een uitleg op papier mee die thuis nog eens in te zien is.

De eerste versie nieuwe stijl van het KUNSTKafé staat in het teken van perspectief. Bezoekers krijgen antwoord op de vraag waarom iets dat verder weg staat, kleiner lijkt.

Het KUNSTKafé wordt gehouden iedere twee maanden gehouden in de Tafel van 12 aan de Gebroeders Grimmkade in Woerden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties