Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Brits betaalt vergoeding wel

Logo SPIrene Brits zegt haar afspraken met de SP Woerden over afdracht van een deel van de vergoeding die ze ontving als fractie-assistent alsnog, na te komen. Brits was tot eind ...

vorig jaar voor de SP actief. Ze zou volgens fractievoorzitter Wilma de Mooij haar vergoeding niet aan de partij hebben afgedragen. Brits zegt dat ze vanwege persoonlijke omstandigheden dat eind vorig jaar nog niet had gedaan, maar dat uiterlijk deze maand alsnog te zullen doen. Het is bij de SP gebruikelijk dat raadsleden of fractie-assistenten, een deel van hun vergoeding in de partijkas storten.

Onlangs maakte fractie-assistent Edo de Roo zijn vertrek bekend. Net als De Roo zegt ook Brits dat er van het bestuur van de lokale afdeling niet veel meer over is. Momenteel moet de partij het ook zonder fractie-assistenten doen. Volgens De Mooij is een aantal mensen er op uit om de afdeling van de partij te beschadigen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties