Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

CDA zet in op woningbouw

Logo CDAVoor de verkiezingen zet het CDA in de provincie Utrecht vooral in op woningbouw. In haar verkiezingsprogramma zegt de partij te streven naar nieuwe woonvormen ...

voor ouderen en starters. Het verkiezingsprogramma is in Zegveld door Lijsttrekker Derk Boswijk aangeboden aan woningzoekenden Huibert Brak en Desi den Braber uit het dorp. In Zegveld wil de gemeente Woerden, aan de rand van het dorp, woningen voor onder meer starters bouwen. Volgens Boswijk is het plan een prima voorbeeld van hoe provincie en gemeente beter kunnen samenwerken om de woningmarkt vlot te trekken.

In het verkiezingsprogramma komt het CDA verder met voorstellen om te werken aan een betere bereikbaarheid van huis en werk. Ook moeten er betere vestigingsmogelijkheden komen voor het midden- en kleinbedrijf, vindt de partij.

Foto: CDA - Uitreiking van het verkiezingsprogramma

06 cda

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties