Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Oudewater vraagt ruimte voor eigen ambitie

Logo Gemeente OudewaterOudewater vraagt ruimte om haar wensen op gebied van wonen, economie en mobiliteit uit te kunnen voeren. Burgemeester en wethouders van het heksenstadje hebben ...

dat tijdens een werkbezoek van de afdeling Utrecht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten gezegd. Om aan de woningbehoefte te kunnen voldoen wil de stad buiten de rode contouren kunnen bouwen en om bereikbaar te blijven moet het openbaar vervoer worden verbeterd.

Bedrijventerrein Tappersheul moet worden vergroot, want nogal wat lokale bedrijven willen uitbreiden. In ruil voor medewerking aan dat alles denkt Oudewater een belangrijke rol in de provincie te kunnen spelen op gebied van het opwekken van energie. B&W denken dat er ruimte is om twaalf keer meer energie op te wekken dan voor eigen verbruik nodig is en dus een belangrijke functie in de provincie te kunnen vervullen.

Foto: Gemeente Oudewater - Tappersheul vanuit de lucht

06 tappersheul

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties