Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Stagneert renovatie Slotenbuurt Zegveld?

Logo ZegveldDe renovatiewerkzaamheden van de Slotenbuurt in Zegveld, kampen met onverwachte tegenvallers. Inwonersbelangen zegt van bewoners van de straten te hebben begrepen ...

dat de onderlaag van de wegen zo hard blijkt dat dit problemen veroorzaakt om de renovatie voort te zetten. Er zou zelfs sprake van zijn dat de aannemer na één derde van de werkzaamheden te hebben uitgevoerd, met het werk stopt. De renovatie houdt in dat kabels en leidingen worden vervangen en dat de wegen worden opgehoogd.

Inwonersbelangen heeft B&W van Woerden schriftelijk vragen gesteld. De partij wil onder meer weten of er inderdaad grote problemen zijn en of de aannemer stopt.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties