Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Geldboete buschauffeur na ongeval Rhodé Zondag

Logo Vrouwe JustitiaDe buschauffeur die op de Thorbeckelaan in Gouda een inhaalmanoeuvre uitvoerde met de dood van de Woerdense Rhodé Zondag tot gevolg, is door de rechtbank in Den Haag ...

veroordeeld tot een boete van vijfhonderd euro. De weg was te smal om te passeren en daarom raakte de bus met de buitenspiegel het fietsende meisje. Zij viel daardoor en kwam onder de bus terecht. Volgens de rechter was het een inschattingsfout die niet als onvoorzichtig rijden bestempeld kon worden, zoals het openbaar ministerie had geëist.

Ook was de rechter van mening dat de huidige inrichting van de Thorbeckelaan niet aan de normen voldoet en een verkeerd beeld van veiligheid geeft. Het Openbaar Ministerie beraadt zich nog op een hoger beroep.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties