Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Nu al scheuren in wegdek Zuidelijke Randweg

Logo Zuidelijke Randweg Woerden A12 BravoSlechts een half jaar na de opening zitten er nu al scheuren in het wegdek van de Zuidelijke Randweg in Woerden. De provincie heeft verspreid over een lengte van een kilometer ...

in de richting van Nieuwerbrug naar Woerden meer dan tien scheuren provisorisch moeten dichten. Volgens de woordvoerster van de provincie Utrecht, Clara van Foreest, is de schade niet te wijten aan te zwaar verkeer dat van de weg gebruik maakt. ”De ‘zetting’ van de grond is kennelijk nog niet helemaal voorbij”, zegt ze in het AD.

Het vullen van de sleuven in het wegdek noemt ze ‘een lapmiddel’. Uiteindelijk moet er een definitieve oplossing komen. Eerst moet worden uitgezocht of het inklinken van de grond echt de oorzaak is van het probleem, aldus van Foreest.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties