Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Zwaar grondtransport door Wilnis moet stoppen

Logo Afgesloten voor VrachtverkeerHet CDA De Ronde Venen wil dat er zo spoedig mogelijk een einde gemaakt wordt aan de zware grondtransporten die dagelijks door de bebouwde kom rijden van Wilnis.

Sinds medio 2017 heeft het CDA meermaals aan het gemeentebestuur gevraagd maatregelen te nemen, recentelijk nog in samenwerking met de fractie van ChristenUnie-SGP. Men vindt dat het nu de hoogste tijd is dat het college volledige openheid geeft.

Volgens het CDA is de Pieter Joostenlaan inmiddels zwaar beschadigd door de zware transporten en is het wegdek van de Pastoor Kannelaan zo goed als geruïneerd. Het zou zelfs nodig zijn dat veel bomen gekapt moeten worden om echte herstelwerkzaamheden mogelijk te maken.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties