Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Ondernemers vrezen gevolgen Arbeidsmarkt wet

Logo Horeca NederlandMedewerkers krijgen niet eerder en vaker een vast contract aangeboden als de plannen van minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met betrekking tot tijdelijk werk doorgaan.

Zo'n 70 procent van de ondernemers zijn juist bang dat het banen gaat kosten. Bijna 91 procent van de werkgevers vindt dat de inzet van tijdelijke krachten geen keuze is, maar inherent aan de aard van het werk. Dat blijkt uit een enquête van Koninklijke Horeca Nederland in Woerden over de maatregelen die zijn aangekondigd in de Wet Arbeidsmarkt in Balans (Wab).

De enquête is gehouden in het kader van de campagne 'Zo werkt het niet!' die in december door VNO-NCW, MKB-Nederland en een aantal brancheorganisaties is gelanceerd.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties