Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Naam Bodegraafs oorlogsslachtoffer toegevoegd

Logo 4 en 5 mei fakkelDe stichting 4 mei herdenking Bodegraven heeft in samenwerking met de gemeente recent de naam van de heer Aris Terlouw op de gedenkplaat toegevoegd van het oorlogsmonument...

op de algemene begraafplaats Vredehof.
De Historische kring Bodegraven en Cock Karssen stelden in 2018 na grondig onderzoek vast dat de naam van een oorlogsslachtoffer ontbrak.

Aris Terlouw is geboren te Gouderak op 15 maart 1868 en is overleden op 19 april 1945 in Veenendaal, alwaar hij begraven is.
Terlouw stond ingeschreven in de gemeente Bodegraven en woonde tijdens de oorlog in de Meije. De dag dat hij om het leven kwam, was hij op bezoek bij zijn dochter Willemijntje Marcus-Terlouw. Hij werd dodelijk geraakt tijdens een granaataanval.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties