Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Clubkampioenschappen bij Mobilee

Logo Mobilee WoerdenAfgelopen zaterdag organiseerde gymnastiekvereniging Mobilee Woerden weer zijn jaarlijkse clubkampioenschappen. Een groot evenement waarin alle turnende leden zich mochten presenteren...

aan een groot publiek en streden om de titel ‘Clubkampioen 2019’. Mobilee, een vereniging die in het jaar 2000 ontstaan is uit een fusie van Houvast en BATO heeft een lange traditie in Woerden, BATO zou dit jaar zelfs 100 jaar bestaan!

In vier wedstrijdrondes werd er in Sporthal Snellerpoort door de jeugdige leden naar hartenlust geturnd. Van de allerjongste leden die hun eerste koprol voor groot publiek turnden, tot de ervaren selectieturnsters met salto’s op de maar 10cm smalle balk.

Ook werd dit jaar weer de Ingrid Hoogendoorn Memorial Cup uitgereikt. De trofee moet de gedachte aan de in 2016 overleden turntrainster van Mobilee levend houden en kwam dit jaar toe aan Sara Bierens, die zich fiks blesseerde en nog altijd herstellende is. De trofee is dan ook niet voor de beste dagprestatie op de clubkampioenschappen, maar een steuntje in de rug voor iemand die geen gemakkelijke periode heeft. Ingrid sloeg ook altijd een arm om iemand heen als het tegenzat en was altijd nauw betrokken bij de organisatie van de clubkampioenschappen.

Foto’s: Mobilee Woerden – De kampioenen vereeuwigd

mobilee2

mobilee1

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties