Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Anne Koning genomineerd door Natuurmonumenten

Logo NatuurmonumentenDe Zuid-Hollandse Anne Koning, lijsttrekker voor de PvdA bij de Provinciale Statenverkiezingen van 2019,is door Natuurmonumenten genomineerd voor de titel ‘Groenste Politicus van 2018’.

Zij is een van de tien provinciale politici die door Natuurmonumenten zijn uitgekozen. Natuurmonumenten roemt Anne Koning onder andere om haar actieve inzet voor het behoud van het groene landschap en voor een prettige en gezonde leefomgeving. Uit de drie kandidaten met de meeste stemmen kiest een vakjury op 10 maart 2019 de winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt in de live-uitzending van VARA Vroege Vogels op zondag 10 maart 2019.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties