Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Meer toerisme in Woerden

Logo Marketing WoerdenHet wordt in Woerden steeds drukker. Dat zegt Kitty Kusters van Woerden Marketing. De groei in Woerden is iets hoger dan het landelijk gemiddelde.

De komende tijd gaat de organisatie zich vooral richten op kunst en cultuur. Dit is een aspect waar toeristen momenteel veel op af komen. De lokale marketing is goed op orde. Versterking wordt nog gezocht binnen de regio en internationaal. Woerden Marketing werkt daarom samen met Groene Hart Regio voor de nationale markt. Samen met Utrecht Region worden activiteiten ontplooid voor de internationale markt. De meeste toeristen bezoeken Woerden voor een dagje, bijvoorbeeld vanuit het Landal Park in Reeuwijk. Maar ook in Woerden zelf zijn overnachtingsmogelijkheden. Er zijn een aantal hotels en ongeveer 13 Bed en Breakfast locaties.

Foto: Elly Waterman

05 kusters

 

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties