Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Promotiecampagne Vier de Lente zoekt ondernemers

Logo Polder In het Groene Hart worden plattelandsondernemers opgeroepen mee te doen aan 'Vier de Lente'. Het doel van 'Vier de Lente' is te laten zien dat het Groene Hart, zeker in de lente, bruist...

van de energie. Organisator Martijn Plomp, Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, hoopt net als voorgaande jaren tientallen typische Groene Hart activiteiten te verzamelen, zoals bijvoorbeeld polderwandelingen, lentefairs, lammetjesdagen, open boerderijdagen en natuurexcursies. Het sportieve startschot van 'Vier de Lente' vindt plaats op zaterdag 23 maart tijdens de Joop Zoetemelk Classic in Leiden.

05 ondernemen

 

Het Groene Hart

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties