Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Beperkte huurstijging en meer sociale huurwoningen

Logo Gemeente Utrecht3De sociale huurstijging voor huishoudens met een laag inkomen blijft in 2019 in Utrecht beperkt. Daarnaast stijgt het aantal sociale huurwoningen de komende vijf jaar met...

2.300 woningen, maken de corporaties hun woningen energiezuiniger en komen er meer zonnepanelen op de daken te liggen. De corporaties blijven terughoudend met de verkoop van sociale huurwoningen. De gemeente, de vijf grootste woningcorporaties en de huurdersorganisaties leggen dit vast in de jaarlijkse prestatieafspraken. In de woonvisie en het stads akkoord “wonen” volgen dit voorjaar aanvullende stedelijke afspraken.

 

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties