Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

WoerdenSport houdt klanttevredenheidsonderzoek

Logo WoerdensportWoerden Sport, de exploitant van het Batensteinbad in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen houdt een enquête onder haar bezoekers Batenstein en H2O worden...

sinds de zomer van 2015 door WoerdenSport geëxploiteerd en die vindt het tijd worden om de balans op te maken. Er is de laatste jaren veel veranderd in de dienstverlening en activiteiten. Met de informatie van de enquête willen medewerkers, management en het bestuur zich nog beter inzetten voor hun klanten. Deelname kan via het formulier op beide websites. Onder de deelnemers worden drie goodiebags verloot.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties