Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Fiets mee voor AED’s in Woerden

Logo AEDOp zondag 26 mei 2019 wordt in Woerden voor de derde keer de Jacco Versluis Classic wielertoertocht georganiseerd. Deelnemers halen dit jaar geld op voor een AED. De wielertoertocht is...

vernoemd naar Woerdenaar Jacco Versluis. Jacco was in 2016 één van de bijna 8.000 slachtoffers van hartfalen in Nederland. Er is keuze tussen routes van 75 of 110 km. De routes vertrekken op het terrein van Bike Center Woerden en leiden je langs de Lek en door het Groene Hart. De finish is in het Stadshart van Woerden. Vorig jaar is het bij elkaar gefietste bedrag gedoneerd aan de Hartstichting en gebruikt voor onderzoek naar acuut hartfalen. De beoogde AED wordt op het terrein van het bedrijf Pencilpoint geplaatst. Dit is één van de drukste punten van Woerden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties